Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'wwwnordiccra'@'localhost' (using password: YES)


Nordic Crane Heavy Lift AB

Nordic Crane Heavy Lift AB med säte i Falkenberg, Sverige är ett dotterbolag till Nordic Crane Group. Vi utför alla typer av tunga, höga och komplicerade lyft med mobilkran. Skandinavien är vår huvudmarknad med tydlig inriktning mot vindkraftsbranschen, både inom service och nyinstallation. Genom mångsidigheten inom NCG samt våra duktiga partners kan vi erbjuda kompletta nyckelfärdiga lösningar med projektering, transport, montage och kran. Självklart så åtar vi oss uppdrag även utanför Skandinavien.

Historik

1983 lyfte vi vårt första vindkraftverk för Vestas i Faurås utanför Falkenberg. Nu 30 år och 1000 turbiner senare finns det lika många likheter som ändringar kvar. Kranen som lyfte det första verket hade varit för liten att hjälpa till och bygga ihop en av dagens stora kranar och absolut inte kunna lyfta något av delarna till turbinen.

En fullriggad Liebherr LG 1750 kan ta upp till fyra dagar och 30 trailers att bygga ihop. För att resa ett vindkraftverk idag så krävs noggrann planering och koordinering mellan entreprenad, transport, installation och kran. Detta arbete startar långt innan maskinerna rullar in på plats.

En sak är dock sig lik, vi samarbetar fortfarande med de största och bästa aktörerna i världen så som Vestas, Enercon, Siemens, Gamesa, Sinovel med flera. Kolla gärna in vår referens sida för mer information.

Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'wwwnordiccra'@'localhost' (using password: YES)

Kontaktpersoner