Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'wwwnordiccra'@'localhost' (using password: YES)


Lärlingar

2012 hade NCG Bull fem lärlingar. Det är positivt för driften och säkrar nödvändig rekrytering för oss i framtiden.

Positivt med lärlingar hos NC Bull!

Vintern och våren har varit en lärorik tid för oss hos Nordic Crane Bull. Vi har ingått avtal med fem nya lärlingar inom transport, kran och som industrimekaniker.  Hos oss får lärlingarna en djupare förståelse för branschen, grundlig utbildning inom de olika yrkesområdena och fokus på HMS från dag ett. Vi följer uppställda läroplaner för det enskilda yrkesområdet och andra obligatoriska kurser utanför företaget görs där det är nödvändigt.

Vår satsning på lärlingar har en positiv effekt på driften och säkrar rekryteringen för oss i framtiden i en bransch som ibland är ganska traditionell. Vi ser att det är givande att följa dessa unga människor under deras utbildningstid – både för oss och för dem.

Tuffa killar

Nya friska krafter är alltid ett välkommet tillskott i en organisation. Våra nya lärlingar har tagit sig an denna uppgift med en positiv inställning om att lära sig det som krävs och ta hänsyn till HMS, lagar och regler. Att tillägna sig kunskap på det här sättet är både positivt och tufft. Att läras upp av driftiga män i så ung ålder kräver mod, förståelse för yrket och en stor portion ödmjukhet – något vi ser att våra lärlingar har.
Vi vill ha fokus på lärlingar även i framtiden och hoppas dessutom att det finns några tjejer där ute som “vågar” ta steget in i en spännande och lärorik bransch som hela tiden är i rörelse, bokstavligt talat.

Vi önskar Marius Brøvik (19) (Drammen, kran), Tom Stende (19) (Drammen, ind.mek.), Audun Aaserud (18) (Rommen/Oslo, ind.mek.), Jørgen Wais (19) (Dal, yrkesförare) och Erlend Vedvik(20) (Dal, anläggningsmekaniker) välkomna som lärlingar och vi önskar dem lycka till.