Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'wwwnordiccra'@'localhost' (using password: YES)

Oslo – Rommen

Nordic Crane Oslo AS

Oslo – Rommen

Nordic Crane Oslo AS

Oslo – Rommen

Nordic Crane Oslo AS

Nordic Crane Oslo är ledande inom kranar, mobilkranar och transporttjänster i Osloregionen.

Nordic Crane Oslo AS har en lång tradition av att leverera kran- och transporttjänster av hög kvalitet. Som en fortsättning på T. O. Bulls arbete som inleddes 1970 sätter vi vår stolthet i att arbeta effektivt och säkert. På vårt huvudkontor i Rommen arbetar över 70 anställda.

Vi kan byggbranschen

En stor del av de uppdrag som vi utför sker i bygg- och anläggningsindustrin, och vi är vana vid att arbeta med små och stora entreprenörer för att lösa problem på ett ansvarsfullt sätt. Vi är vana att arbeta under diverse krav, och vi arbetar hårt för att alltid ligga steget före när det gäller kraven från kunderna, både när det gäller HMS och kvalitetssäkring av våra tjänster.

På plats när du behöver oss

Inte alla uppgifter kan utföras på kontorstid, och vi jobbar lika bra på natten om uppdraget kräver det. Vi har bemanning dygnet runt, och du kan alltid kontakta oss direkt när behovet uppstår. Ring vår hotline på 815 11 511 när som helst.

Senaste nytt

Alla nyheter

PRESSMEDELANDE: Kynningsrud och Stangeland delar mobilkrankoncernen Nordic Crane Group AS

Koncernen delas med verkan från 1 juli 2016. Kynningsrud AS och Stangeland Gruppen AS, som äger Nordic Crane Group AS 50/50, delar verksamheten mellan sig.

Läs mera →

Bratt, men ikke umulig!

I starten av desember hadde ikke snøen lagt seg dyp i Lillehammer-traktene, men det var likevel glatt og isete når Nordic Crane var på plass med sin  mobilkran like ved OL-anlegget fra 1994 på Kvitfjell.

Läs mera →

Växel: +47 815 11 511

Jour-nummer: +47 924 27 800

Kontaktperson

Besöksadress

Nordic Crane Oslo AS
Ringnesveien 2
0978 Oslo

Postadress

Nordic Crane Oslo AS
Ringnesveien 2
0978 Oslo

Oslo

  • Oslo