Stenungsund

Nordic Crane Sverige AB

Nordic Crane Stenungsund har expertis inom kran- och transporttjänster till bygg- och anläggningsindustrin samt den landbaserade oljeindustrin.

Ett lyft är inte bara ett lyft, och ett transportuppdrag är inte det andra likt. Nordic Crane Group har funnits på norska oljeanläggningar i många år, och har samlat viktig kompetens inom tunga och utmanande kran- och transportuppdrag. Vårt kontor i Stenungsund är en del av Nordic Crane Sverige AB.

I alla delar av processen

Oljeindustrin växer oerhört snabbt och nya behov uppstår snabbt. Vi har varit inblandade i denna utveckling under många år, och använder vår erfarenhet för att tillhandahålla tjänster som inte bara är av hög kvalitet, utan också utförts i enlighet med alla tillämpliga HMS-krav.

Alltid på plats

Längs västkusten är du aldrig långt borta från en NCG-avdelning. Närheten till projekten tillåter oss att vara på plats med kort varsel, dygnet runt. Har du ett uppdrag som brådskar? Ring vår dygnetruntöppna hotline så hittar vi en lösning tillsammans.

Senaste nytt

Alla nyheter

Bratt, men ikke umulig!

I starten av desember hadde ikke snøen lagt seg dyp i Lillehammer-traktene, men det var likevel glatt og isete når Nordic Crane var på plass med sin  mobilkran like ved OL-anlegget fra 1994 på Kvitfjell.

Läs mera →

Med mobilkran langs Glomma

Bryggepromenaden og omliggende områder i Fredrikstad er i en voldsom utvikling. Det settes opp nye bygninger og det jobbes kontinuerlig med å ruste opp gamle fasader.

Läs mera →