Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'wwwnordiccra'@'localhost' (using password: YES)

Stavanger

Nordic Crane Vest AS

Stavanger

Nordic Crane Vest AS

Nordic Crane Vest AS är en ledande och traditionsrik leverantör av alla typer av kran- och transporttjänster i hela Rogaland.

Stavangerregionen är ett kraftcentrum i Rogaland och har sedan oljeutvinningen startade i Nordsjön varit centrum för oljeindustrin. Vi är stolta över att ha bidragit i många projekt under årens lopp, och vi är särskilt stolta över att fortsätta att vara en viktig och lösningsorienterad partner i en krävande bransch i en region i tillväxt.

En mångsidig partner

Nordic Crane Groups dotterföretag Nordic Crane Vest AS har sitt huvudkontor i Sola nära Stavanger. I eleganta lokaler hittar du både administrativ och operativ personal och vi står redo att hjälpa dig med alla typer av uppdrag – oavsett om du behöver en kranbil för ett enda lyft eller ett omfattande och långsiktigt engagemang. Vår högsta prioritet är att finnas där för dig som kund och vi drar varje dag nytta av vår stora erfarenhet och expertis för att hjälpa dig på effektivast möjliga sätt.

Kranar och transport på dina villkor

Det är inte alltid möjligt att planera behovet av kran- eller transporttjänster, och i många fall måste uppdragen utföras när det inte finns någon annan aktivitet i området, till exempel ett industriområde. Vi har bemanning dygnet runt, och om det uppstår ett behov kontaktar du oss på vår dygnetruntöppna hotline: Ring 907 27 100 så hittar vi en lösning!

Senaste nytt

Alla nyheter

PRESSMEDELANDE: Kynningsrud och Stangeland delar mobilkrankoncernen Nordic Crane Group AS

Koncernen delas med verkan från 1 juli 2016. Kynningsrud AS och Stangeland Gruppen AS, som äger Nordic Crane Group AS 50/50, delar verksamheten mellan sig.

Läs mera →

Bratt, men ikke umulig!

I starten av desember hadde ikke snøen lagt seg dyp i Lillehammer-traktene, men det var likevel glatt og isete når Nordic Crane var på plass med sin  mobilkran like ved OL-anlegget fra 1994 på Kvitfjell.

Läs mera →

Växel: +(47) 51 44 41 00

Kontaktperson

Besöksadress

Nordic Crane Vest AS
Sandnesvegen 114
N-4312 Sandnes

Postadress

Nordic Crane Vest AS
Postboks 21
N-4064 Stavanger

Stavanger

  • Sola
  • Flekkefjord
  • Haugesund
  • Stavanger