Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'wwwnordiccra'@'localhost' (using password: YES)

Malmö

Nordic Crane Sverige AB

Nordic Crane Malmö monterar tunga installationer som rulltrappor och hissar i krävande miljöer.

Nordic Crane Sverige AB sin avdelning i Malmö har lång erfarenhet av tunga lyft och utmanande transportuppdrag. Vi använder vår expertis för att hjälpa våra kunder att lösa problem på ett snabbt och kostnadseffektivt sätt.

Specialist på installation

Installation av rulltrappor och rullband har små felmarginaler, och ställer höga krav på noggrannhet och precision. Vi har stor erfarenhet av installation och flytt av ett antal olika slags anläggningar till många olika slags byggnader och ändamål. Som en del av Nordic Crane Group arbetar vi i nära samarbete med de andra avdelningarna, vilket innebär att vi kan erbjuda optimal utrustning som är anpassad till varje uppdrag.

Alltid på plats

Längs västkusten är du aldrig långt borta från en NCG-avdelning. Närheten till projekten tillåter oss att vara på plats med kort varsel, dygnet runt. Har du ett uppdrag som brådskar? Ring vår dygnetruntöppna hotline så hittar vi en lösning tillsammans.

Senaste nytt

Alla nyheter

PRESSMEDELANDE: Kynningsrud och Stangeland delar mobilkrankoncernen Nordic Crane Group AS

Koncernen delas med verkan från 1 juli 2016. Kynningsrud AS och Stangeland Gruppen AS, som äger Nordic Crane Group AS 50/50, delar verksamheten mellan sig.

Läs mera →

Bratt, men ikke umulig!

I starten av desember hadde ikke snøen lagt seg dyp i Lillehammer-traktene, men det var likevel glatt og isete når Nordic Crane var på plass med sin  mobilkran like ved OL-anlegget fra 1994 på Kvitfjell.

Läs mera →

Växel: +46 31 500 400

Kontaktperson

Malmø

  • Malmö