Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'wwwnordiccra'@'localhost' (using password: YES)

Karlstad og Torsby

Nordic Crane Sverige AB

Karlstad og Torsby

Nordic Crane Sverige AB

Nordic Crane Sverige i Karlstad är en pålitlig och kvalitetsorienterad leverantör av kran- och transporttjänster i en region i tillväxt.

Med vår moderna maskinpark och kranförare med hög kompetens täcker vi de lokala behoven av lyft- och transporttjänster på ett snabbt och kostnadseffektivt sätt. Vi fokuserar starkt på säkerhet och kvalitet och tillgodoser snabbt dina behov av lyfttjänster runt om i hela Värmland.

Karlstad – regioncentrum i Värmland

Karlstad är känd för en pappersindustri i världsklass. Nordic Cranes närhet till massa-, pappers- och förpackningsindustrierna i Karlstad har gett oss stor erfarenhet av att utföra tjänster inom dessa branscher. Vi är väl medvetna om vilka behov som finns och vilka krav kunderna ställer.

Alltid på plats

Glädje, Att lita på och Lösningsorienterad är våra grundvärderingar och vi fokuserar starkt på tillgänglighet, säkerhet och kvalitet. Vi finns helt enkelt till för dig som kund och med vår vision “Alltid på plats” erbjuder vi den optimala lösningen för lyftuppdrag – specialanpassad för just dina behov.

Senaste nytt

Alla nyheter

PRESSMEDELANDE: Kynningsrud och Stangeland delar mobilkrankoncernen Nordic Crane Group AS

Koncernen delas med verkan från 1 juli 2016. Kynningsrud AS och Stangeland Gruppen AS, som äger Nordic Crane Group AS 50/50, delar verksamheten mellan sig.

Läs mera →

Bratt, men ikke umulig!

I starten av desember hadde ikke snøen lagt seg dyp i Lillehammer-traktene, men det var likevel glatt og isete når Nordic Crane var på plass med sin  mobilkran like ved OL-anlegget fra 1994 på Kvitfjell.

Läs mera →

Kranuthyrning: +46 54 771 85 00

Kontaktperson

Besöksadress

NC Sverige AB, Karlstad
Sågverksgatan 49,
S-652 21 Karlstad

Postadress

Sågverksgatan 49 652 21 Karlstad

Karlstad

  • Karlstad