Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'wwwnordiccra'@'localhost' (using password: YES)

Göteborg

Nordic Crane Sverige AB

Nordic Crane Sverige AB i Göteborg är en pålitlig och kvalitetsorienterad leverantör av kran- och transporttjänster i en region i tillväxt.

På Hisingen i Göteborg ligger Nordic Crane Sverige AB sitt huvudkontor.  Med vår moderna maskinpark och verkstadsarbetare, chaufförer och kranförare med hög kompetens täcker vi de lokala behoven av lyft- och transporttjänster på ett snabbt och kostnadseffektivt sätt.  Vi fokuserar starkt på säkerhet och kvalitet och tack vare god geografisk spridning av våra övriga krandepåer tillgodoser vi snabbt dina behov av lyfttjänster i Göteborg och även hela Sverige.

En region som växer

Göteborgsregionen står inför stor tillväxt i framtiden och vi är stolta över att redan vara en stor aktör som bygger framtidens lösningar i Västra Götaland. Lång erfarenhet av mobilkranar och kranbilar, transport och specialtransporter gör att vi kan genomföra komplexa projekt på ett snabbt och kostnadseffektivt sätt.

Alltid på plats

Glädje, Att lita på och Lösningsorienterad är våra grundvärderingar och vi fokuserar starkt på tillgänglighet, säkerhet och kvalitet. Vi finns helt enkelt till för dig som kund och med vår vision ”Alltid på plats” erbjuder vi den optimala lösningen för lyftuppdrag – specialanpassad för just dina behov.

Senaste nytt

Alla nyheter

PRESSMEDELANDE: Kynningsrud och Stangeland delar mobilkrankoncernen Nordic Crane Group AS

Koncernen delas med verkan från 1 juli 2016. Kynningsrud AS och Stangeland Gruppen AS, som äger Nordic Crane Group AS 50/50, delar verksamheten mellan sig.

Läs mera →

Bratt, men ikke umulig!

I starten av desember hadde ikke snøen lagt seg dyp i Lillehammer-traktene, men det var likevel glatt og isete når Nordic Crane var på plass med sin  mobilkran like ved OL-anlegget fra 1994 på Kvitfjell.

Läs mera →

Växel: +46 31 500 400

Kranuthyrning: +46 31 751 0410

Kontaktperson

Besöksadress

Nordic Crane Gøteborg
Deltavägen 12
417 05 Göteborg

Postadress

Nordic Crane Gøteborg
Box 8918
402 73 Göteborg

Göteborg

  • Göteborg