Fredrikstad

Nordic Crane Øst AS

Fredrikstad

Nordic Crane Øst AS

Fredrikstad

Nordic Crane Fredrikstad är en ledande leverantör av kran- och transporttjänster för hela Østfold och gränsområdena.

Østfold är en region med ett mångsidigt näringsliv och spännande projekt och vi levererar alla typer av krantjänster med mobilkranar och lastbilskranar, transport och maskinomlokalisering. Nordic Crane Fredrikstad är en avdelning av Nordic Crane Øst AS. På avdelningen är vi 40 anställda med stor expertis för att skräddarsy lösningar för alla dina behov, stora som små. Vi arbetar med alla typer av projekt, främst inom bygg- och anläggnings- samt tillverkningsindustrin. Vi är Startbank- och Akilles-certifierade.

Anpassade efter industrins behov

Østfold är en stor industriregion, och vi känner därmed industrinäringens behov väl. Därför är vi stolta över att ha både dygnetruntbemanning och snabb svarstid på våra tjänster, så att vi kan vara på plats snabbt efter det att behovet av en kran eller transport uppstår. Kontakta oss på telefon 69309700, så hjälper vi dig att lösa dina problem – snabbt och effektivt.

Senaste nytt

Alla nyheter

Bratt, men ikke umulig!

I starten av desember hadde ikke snøen lagt seg dyp i Lillehammer-traktene, men det var likevel glatt og isete når Nordic Crane var på plass med sin  mobilkran like ved OL-anlegget fra 1994 på Kvitfjell.

Läs mera →

Med mobilkran langs Glomma

Bryggepromenaden og omliggende områder i Fredrikstad er i en voldsom utvikling. Det settes opp nye bygninger og det jobbes kontinuerlig med å ruste opp gamle fasader.

Läs mera →