Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'wwwnordiccra'@'localhost' (using password: YES)

Fredrikstad

Nordic Crane Øst AS

Fredrikstad

Nordic Crane Øst AS

Fredrikstad

Nordic Crane Fredrikstad är en ledande leverantör av kran- och transporttjänster för hela Østfold och gränsområdena.

Østfold är en region med ett mångsidigt näringsliv och spännande projekt och vi levererar alla typer av krantjänster med mobilkranar och lastbilskranar, transport och maskinomlokalisering. Nordic Crane Fredrikstad är en avdelning av Nordic Crane Øst AS. På avdelningen är vi 40 anställda med stor expertis för att skräddarsy lösningar för alla dina behov, stora som små. Vi arbetar med alla typer av projekt, främst inom bygg- och anläggnings- samt tillverkningsindustrin. Vi är Startbank- och Akilles-certifierade.

Anpassade efter industrins behov

Østfold är en stor industriregion, och vi känner därmed industrinäringens behov väl. Därför är vi stolta över att ha både dygnetruntbemanning och snabb svarstid på våra tjänster, så att vi kan vara på plats snabbt efter det att behovet av en kran eller transport uppstår. Kontakta oss på telefon 69309700, så hjälper vi dig att lösa dina problem – snabbt och effektivt.

Senaste nytt

Alla nyheter

PRESSMEDELANDE: Kynningsrud och Stangeland delar mobilkrankoncernen Nordic Crane Group AS

Koncernen delas med verkan från 1 juli 2016. Kynningsrud AS och Stangeland Gruppen AS, som äger Nordic Crane Group AS 50/50, delar verksamheten mellan sig.

Läs mera →

Bratt, men ikke umulig!

I starten av desember hadde ikke snøen lagt seg dyp i Lillehammer-traktene, men det var likevel glatt og isete når Nordic Crane var på plass med sin  mobilkran like ved OL-anlegget fra 1994 på Kvitfjell.

Läs mera →

Växel: +47 69 30 97 00

Kontaktperson

Besöksadress

Nordic Crane Øst AS
Vallehellene 7
1664 Rolvsøy

Postadress

Nordic Crane Øst AS
Postboks 13
1662 Rolvsøy

Fredrikstad

  • Fredrikstad
  • Moss
  • Sarpsborg
  • Halden