Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'wwwnordiccra'@'localhost' (using password: YES)

Heavy Lift

Nordic Crane Heavy Lift AB

Nordic Crane Heavy Lift AB är ledande i Skandinavien inom transport och installation av vindkraftverk.

Nordic Crane Groups huvudkontor för dotterbolaget Nordic Crane Heavy Lift AB ligger i Göteborg. Med mer än 25 års erfarenhet av transport och installation av vindkraftverk i många delar av Sverige har vi en unik kompetens och insikt i vad som krävs för att en vindkraftpark ska vara så effektiv som möjligt redan från början.

Anpassad maskinpark

Starka vindar är ofta kranens värsta fiende, men bra planering och expertis gör att vi kan utföra komplicerade lyft och installation av de flesta typer av vindkraftverk. Vi disponerar åtta mobilkranar för vindkraftsinstallation och genom samarbetet i Nordic Crane Group har vi en omfattande maskinpark som vi kan använda både för att lyfta och transportera.

Alltid på plats

Glädje, Att lita på och Lösningsorienterad är våra grundvärderingar och vi fokuserar starkt på tillgänglighet, säkerhet och kvalitet. Vi finns helt enkelt till för dig som kund och med vår vision “Alltid på plats” erbjuder vi den optimala lösningen för lyftuppdrag – specialanpassad för just dina behov.

Senaste nytt

Alla nyheter

PRESSMEDELANDE: Kynningsrud och Stangeland delar mobilkrankoncernen Nordic Crane Group AS

Koncernen delas med verkan från 1 juli 2016. Kynningsrud AS och Stangeland Gruppen AS, som äger Nordic Crane Group AS 50/50, delar verksamheten mellan sig.

Läs mera →

Bratt, men ikke umulig!

I starten av desember hadde ikke snøen lagt seg dyp i Lillehammer-traktene, men det var likevel glatt og isete når Nordic Crane var på plass med sin  mobilkran like ved OL-anlegget fra 1994 på Kvitfjell.

Läs mera →

Växel: +46 346 10 110

Kranuthyrning: +46 346 10 110

Kontaktperson

Besöksadress

Nordic Crane Heavy Lift AB
Deltavägen 12
417 05 Göteborg

Postadress

Nordic Crane Heavy Lift AB
Deltavägen 12
417 05 Göteborg

Falkenberg

  • Heavy Lift