Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'wwwnordiccra'@'localhost' (using password: YES)

Bratt, men ikke umulig!

Bratt, men ikke umulig!

Bratt, men ikke umulig!

2016-01-04

I starten av desember hadde ikke snøen lagt seg dyp i Lillehammer-traktene, men det var likevel glatt og isete når Nordic Crane var på plass med sin  mobilkran like ved OL-anlegget fra 1994 på Kvitfjell.

Men denne gangen var det ikke føreforholdet som var den store utfordringen. Med kjetting på fire hjul, var ikke isen noe stort problem, men det var ankomst til “arbeidsplass” som på forhånd var spådd å gi noe problemer. Traktorveien var ikke særlig bredere enn en middels mobilkran og bakken den skulle ned såpass bratt at det  like godt kunne vært en del av tidligere nevnte alpinbakke.

Alle spådommer om tøff ankomst ble likevel gjort til skamme av en dyktig sjåfør og Nordic Cranes mobilkran gjorde jobben som avtalt.